fredag 17 augusti 2012

Från den ena dagen till den andra

Den ena dagen följde jag och Maria med våra män i en golfbil för att se hur bra dom verkligen är. Hm....
Båda två är singelhandikappare. Isac gick också med och han har handikapp 21.
Jag och Maria hittade en massa roliga saker utmed vägen. Vi kontrollerade att alla livbojar fungerade. Vid sjunde hålet hittade vi ett litet dockhus, som hade värsta sjötomten.


Jag var tvungen stiga ur bilen för benen stasade fullt med vätska. Dom är tre gånger så stora som vanligt och TUNGA.


Hela vecka 32 var Joel på sommarläger tillsammans med Malin. Det var Träffstugan som anordnade och det kallas för Sommarslottet. Måndagen var det bad, tisdagen klättring (se tid. inlägg), onsdag besök på Arlanda brandstation, torsdag var det Super Mario som hade olika tävlingar och fredag var det bad.TISDAG KATASTROF !!!!!
Fruktansvärda magkramper. Blev inlagd på Nacka Sjukhus ASIH.Fick i mig 1 1/2dl varm nyponsoppa. Sen komma Åsa och Peter och jag fick i mig 3 rullar Sushi. Läkaren på ASIH bedömde att jag behövde komma till SÖS akuten direkt så det inte skulle bli syrebrist i tarmarna. För att jag inte skulle kräkas satt de en sond  genom näsan tjock som en lampsladd.
(utsikt från sjukhusfönstret)

Det blev fasta i ett och halv dygn sen tillbaka till Nacka Sjukhus ASIH . Efter att gjort en stor bukröntgen. Nu har jag provat både flytande morfin och morfinplåster. Blir kvar här över helgen så att jag och min familj får vila upp oss. Och förhoppningsvis på ordning på all smärtlindring innan jag skall komma hem.

123 kommentarer:

Anonym sa...

Kan vara skönt att vara på sjukhus några dagar. Vila och vård... Stor kram

Anonym sa...

Hoppas du nu får vila och hämta kraft- det kan ju alla förstå att du och familjen behöver!!
Stor kram mariab

Anonym sa...

Fina vackra medmänniska. Jag blev så glad över att du återigen orkar att dela med dig. Du anar inte hur mycket jag tänker på dig och din familj. Konstigt med tanke på att jag för dig är en helt främmande person, men ändok en medmänniska. Jag önskar dig kraft att kämpa vidare och styrka åt din familj och alla runt omkring dig. Varma styrkande kramar från Marthina

Anonym sa...

Oh...lyckotårar att du skriver igen.
Kram
Ninni

Lina sa...

Har följt dig länge, utan att kommentera.... mina ord räcker liksom inte till. Förlorade min egen mamma i cancer när jag var 20 (idag är jag 30år). Så orättvist livet kan vara :'( Men jag vill egentligen bara säga att du är så otroligt modig, stark och helt fantastisk, precis som min mamma var.

Allt du skriver... Kommer att vara så oerhört värdefullt för dina söner i framtiden. Jag blir glad bara jag ser min mammas handstil. Man glömmer aldrig.

Jag vill skicka över en stor varm kram till dig, fina Elisabeth. Hoppas att du får komma hem snart igen och att smärtlindringen hjälper.

Massa kärlek <3
/Lina

Anonym sa...

Som alltid fina bilder! Hoppas verkligen smärtisen fungerar och att snart mår lite bättre och kan åka hem. Kram/Marie.E

22 år och tvåbarnsmamma sa...

Tänker på dig/er! Många styrkekramar till en underbar människa.

Anonym sa...

Du tappra fina fina Elisabeth, vilken styrka och mod du besitter. Jag beundrar dig! Vila och hämta kraft så du kan komma hem till din underbara familj igen. Tänker på dig varje dag. Kämpa!

Anonym sa...

så glad att här dök upp nya rader från Dig:-)Nu hoppas jag inläggningen kan ge Dig extra kraft att fajtas vidare....vila och omhändertagande inte helt fel att ta emot liksom.....Ha en så bra helg som möjligt/ Kram till Dig/ Carina

Elisabeth W sa...

Fin fint att du orkar uppdatera bloggen och så hemskt att du fick sådan smärta! Passa nu på att vila upp er över helgen! Med rätt smärtlindring orkar du fullfölja ett mål till o.s.v! Hoppas de kan hjälpa dig att få bort lite vätska ur benen också nu när du ändå är inlagd!
Frid och ro och allt gott till dig!
/Elisabeth W

Kristin sa...

Hej på dig Elisabeth!

Är så glad att du uppdaterar idag! <3 jag har oroat mig för dig i veckan..
Hoppas att du kan pigga på dig över helgen så du får komma hem till familjen snart!

Jag ska ta en tripp till mitt lilla barnbarn Milou i morgon.. de har flyttat till Gullmarsplan så jag ska försöka köra dit..lite läskigt..men jag ska klara det! håller på att sy en prinsesskudde till henne som jag måste bli klar med idag då..

Tänker på dig jättemycket och varje dag ska du veta! kram kram Kristin

Anonym sa...

Kraaaam är så glad över att du lever....!

Anonym sa...

Skönt att höra ifrån dig igen! har varit lite orolig. Vila nu upp dig i helgen så du kan komma hem inästa vecka igen. // kram Malin

Lillemor sa...

Så härligt att höra från dig. Du har blivit en sådan föreboild för mig och många andra. När man läser din blogg så ändrar man värderingar och stannar upp och tänker till. Du har gett oss så mycket att tänka på fina du. Skickar bamsekramar till dig

Anonym sa...

Du enastående männniska, du lever verkligen fullt ut,hoppas en sån kraft finns hos oss alla om/när vi behöver den....

Anonym sa...

Hej underbara du!
Passa på att hämta kraft och se till att få så mycket hjälp som går!! Så att du snart får komma hem till dina killar.

Stor stor kram till dig

Cia sa...

Skönt att höra av dig igen, kram.

EmiliaJ75 sa...

Vi är många som har tänkt oerhört mycket på dig och undrat (fasat) för att du har haft det svårt.

Ladda nu dina batterier så gott det går och så hoppas jag att du snart är hemma hos din familj igen.

Kramar från Emilia med familj.

Anonym sa...

Hej,
hoppas du finns på den avdelningpå SÖS som vårdade min mamma för samma "jävla" sjukdom, personalen var helt fantastisk o ingenting var omöjligt! kram Anna-Lena

Anonym sa...

Fick hålla din varma hand på sös. Tack för att jag fick ta del av dig i en stund innan du åkte iväg, dina ord och tankar och för att jag fick krama dig.

Anonym sa...

Skönt och höra ifrån dig igen!
Jag har varit lite orolig.

Men vila ut nu så du får nya krafter!

Massa kramar <3

Nina L

Anonym sa...

Skönt att höra att Du blir ordentligt ompysslad...Du finns i mina tankar, sänder en Stor Kram till Dig...Ulla (U:s mamma)

Camilla sa...

Skickar en varm styrkekram och hoppas du ska få komma hem till dina killar snart!

Anonym sa...

Kära fina Elisabeth.. blir så glad så tårarna nästan kommer. Har varit så orolig hela veckan och undrat hur du har det. Första gången jag lämnar en kommentar, men jag har följt din blogg sen "Sofias änglar". Tänker på dig varje dag, du berör mig så mycket. Hoppas du får vila och ladda batterierna i helgen,och sen åka hem och mysa med familjen.Du är en fantastisk människa, kommer aldrig att glömma dig.. stor kram!

Anonym sa...

Elisabeth ! Skickar styrkekramar till dej. Hoppas du snart får komma hem. Från Gull i Skåne

Anonym sa...

Stor kram till dig för att du orkar skriva <3
Kärlek från Västkusten<3

Anonym sa...

STOR VARM KRAM!

Anonym sa...

Fina Elisabeth,
Kul att ni följde med ut på golfbanan:) Trist sedan att du blev så dålig men bra att du är under vård. Och även om jag gissar att du vill vara hemma hos din familj så är det nog bra om de på sjukhuset får rå om dig lite först! Och hoppas att de kan få dig att må lite bättre igen.

Tänker på dig och din familj ofta ofta -det är det många här ute som gör.

Största kramen till en fantastisk kämpe,
Hanna G-berg

Anonym sa...

Stora fredagskramar! Ylwa

Anonym sa...

Hoppas du får hjälp med smärtorna och vila, så att du kan komma hem igen.
Styrkekramar

Anonym sa...

Åh kära Elisabeth, att du ska behöva ha så jobbigt med din mage.....=( Ber att du ska få bra hjälp så du kan komma hem snarast utan massa smärtor. Kämparkramar till dig♥

Anonym sa...

Trist- men samtidigt så tror jag att ni alla mår bra av att få "vila upp er".
Är väl bra om de hittar ngn smärtlindring som funkar på dig medans du är där- du kan fokusera på vad som är bra för dig.

Kram Madde-Umeå

Anonym sa...

En stor hjärtevarm kram till dig Elisabeth! Jag tänker så mycket på dig, du vackra, tappra kvinna!

Jag har följt din blogg ett bra tag, men inte funnit ord, skrivit ner, raderat...

Maassor med kärlek till dig!
/Bitti i Luleå

lisflisan sa...

Åh va glad jag blev nu när jag ser ett nytt inlägg :). Tänk att du påverkar så många!! Nu blev dagen mycket roligare!!

Massor utav kramar till dig!!!

Anonym sa...

Talar nog för alla att man blir oerhört glad och lättad när man ser dig skriva i din blogg, trots dina tuffa dagar (och en fin sådan ute bland golfarna:)), vila i vården och kom hem starkare! Du berör.
Kram Lena

Anonym sa...

Åh Elisabeth jag är så glad att få höra av dig, att du fortfarande orkar och är såpass pigg så du orkar bry dig om din blogg och skriva!! Att höra i från dig känns fruktansvärt lättande för jag har tänkt på dig dem senaste dagrna och undrat så hur du mår och vad du gör. Sänder dig all min kraft och styrka samt hälsa om det gick. Så du orkar kämpa vidare och ännu får uppleva många fina stunder tillsammans med din underbara och stöttande familj. Och då såklart utan smärta och lidande. Så jag hoppas innerligt att du får den smärtlindring och vård som du behöver på sjukhuset och från hemsjukvården. Många kramar och kärlek från en trogen bloggläsare/// Paula Jonasson

Anonym sa...

Har följt din blogg länge men har aldrig kommenterat. Jag önskar av hela mitt hjärta att livet kunde vara mer rättvist. Jag beundrar dig verkligen för din styrka och för att du skriver så öppet och ärligt om din sjukdom. Varje gång som jag läser det du skriver så bara mer och mer övertygad om att det gäller att leva här och nu och bry sig om dem man älskar mest. KRAM.

Anonym sa...

Önskar att en jordlig ängel som du fick stanna kvar här ett bra tag till för att bevisa att det finns riktiga änglar här på jorden.<3<3<3<3

Anonym sa...

Oj så jobbigt du har det nu:( Ett litet tips från mig,i all välmening,du vet att det finns ett ställe som heter Maria Regina Hospice i Nacka. Stället är fantastiskt,underbara mäsnniskor som jobbar och man har möjlighet att ha sin familj där hur ofta man vill.
Förlåt om jag tar upp det känsliga iom att jag skriver detta,men det kanske kan vara bra att veta att det finns ett ställe nära dig som verkligen kan hjälpa vid livets slutskede.
Varma kramar/Jeanette

Anonym sa...

Trist att behöva vara på sjukhus
:(, men förhoppningsvis kan dom hjälpa dej med smärtlindring innan du får komma hem till din uderbara familj. Många styrkekramar från Ingrid i Hbg

Anonym sa...

Från mitt hjärta:

Kärlek, kärlek och kärlek....

Eva T

Anonym sa...

Helena i Skåne sa.....
Oh, va bra att du är på sjukan och återhämtar dig! Njut av det du kan och njut av att barnen känner sig trygga, men lessna, att du är på sjukhuset och får all den hjälp du kan!
Helena, Skåne

Anonym sa...

Vill ge dej en bamsekram!!
Ha en fortsatt bra fredag.
Puss & kram Barbro

Anonym sa...

Saknat dej på bloggen.vila dej och ta hand om dej och dina kära.

Anonym sa...

Hoppas du har det bättre nu!
Lustigt, men jag förstår att du är på en bild och dina ben ser inte svullna ut alls?
I vilket fall som helst, skönt att du är omhändertagen!
h. Inga-Britt

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Skriver först UTAN LÄSA andras in-
lägg,GLAD att du får göra något
åt Magen,och smärtlindring måste
väl ordnas till,det vet jag gm mitt
virrvarr;)GLAD att du ändå,låter
lite som VANLIGT:=)TA TAG I ALLT DU
VILL TA REDA PÅ,Mer Shusi kanske!?
Vet att du nog vet allt detta-överst:)Nu får du väl vila upp dig,
och som du sa fam oxå,fast säkert
svårt,gm Saknad,men det gör nog GOTT!Nu får du peka på det du vill ha,fniss.Nå jag hoppas du
kommer hem lite BÄTTRE!;=))ha d gott,som du kan,
mångahjärtanskramar,
Kicki Vö (m make,som tyvärr ligger
inne,ett tag:/)men bättre sen,båda

Anonym sa...

En stor kram från en trogen beundrarinna!

Anonym sa...

Mina tankar är hos dig och din familj! Du är älskad av så många i din närhet och av oss som inte känner dig men som du så generöst delar med dig ditt liv till. Tack underbara läromästare för allt du lär mig och ger mig insikt i. Alla som läser bloggen, snälla sätt in pengar i minnesfonden! Kram från en medmänniska.

Anonym sa...

ELISABETH

Vart du än dig befinner,
hoppas jag att jag hinner,
ta farväl med dessa ord,
innan du för ett tag lämnar
denna jord.

Du fina Elisabeth med alla
vackra ord,
fan att du ska behöva lämna
denna jord.

Jag vill springa och hålla
dig kvar,
skrika att det finns ingen gud
om cancern dig tar.

Du lever kvar i allas hjärtan,
vill att du ska slippa all
den hemska smärtan.

Vi är många som stannar här
ett tag till,
när du upp till himlen kommer
ta det då lite chill.
Du kan ligga och pilla
naveln ett slag,
då får du nya krafter
och kan ta nya tag.

Om du vill förmedla något till
dina kära här på jorden,
ta då kontakt med min älsta dotter
som förstår dessa orden.

En ängel du nu blir
och vi alla gråter,
men det bästa av allt
är att själen kommer åter.

Du för dina barn en
fantastisk mor är,
var och en du håller så kär.
Du från himlen dina barn
kommer stärka,
jag vet att det kommer
dem märka.

Nu när himlen blir ditt nya hem,
vet jag att du vakar
så fint över dem.
Du finns där för dem hela tiden,
du kommer nu få känna
den innre friden.

Vi ses igen
inte nu
men sen!

Kramar från din granne Lotta <3

Anonym sa...

Åh så skönt att få lite hjälp. Passa nu på att koppla av lite så gott det går! Många kramar Ulrica

Anonym sa...

Jag försöker komma på något fint att skriva men just nu får jag bara ur mig "jävla pisscancer". Vila så gott du kan och hoppas att du snart får åka tillbaka hem.

Anonym sa...

Elisabeth du är så fin på bilden! Jag hoppas du kan vila nu och familjen med, det behöver ni. Sen får du komma hem igen, förhoppningsvis med perfekt smärtlindring. Jag har också en son som börjar skolan nästa vecka. Jag hoppas och tror att du får vara med Joel den dagen!

Anonym sa...

Tänker på dig och din familj. Hoppas de får nån bukt med smärtan på sjukhuset. Många varma kramar Elin A

Anonym sa...

Kära vän....
Det känns som om jag känner dej,genom din blogg..
Jag känner sådan medkänsla med dej,kan inte alls förstå hur du mår,hur din familj mår,annat än att det är oerhört svårt! :(
Hoppas innerligt att du kan hitta friden i din själ,och smärtlindring för din kropp,och en full visshet om att det kommer att gå väldigt bra för dina barn i deras framtidiga liv.Därför att dom har den bästa av mammor..
En stor kram,och masser av tankar från mej till dej.Sölvi.

Anonym sa...

Massor av kramar till dig!!!Catarina

Anonym sa...

Så skönt att få höra från dig. Jag har verkligen varit orolig över dig de senaste dagarna. Hoppas smärtan försvinner med morfinet. Tänk på att förutom din fina familj som stöttar dig så finns vi alla här för dig och stöttar i denna svåra tid. För oss är du en stor förebild med stort hjärta, den finaste ängeln på jorden är du. ❤

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Britt sa...

Se till att dom tar hand om dej och utnyttja all hjälp du kan få. Många kramar

Anonym sa...

Fina vacka du <3 skönt att du skrivit några rader!! Tänker så ofta på dig & din Goa familj! Hoppas smärtlindring hjälper dig & att du får komma hem snart!

Många kramar Petra från Lund <3

Elin sa...

Jag vill tipsa dig om Alvedon i droppform. Min syster som Hade provat allt inom smärtlindring utan att hitta nått som fungerade fick prova det sin sista tid i livet och det fungerade helt fantastiskt! Jag hoppas och önskar att du får slippa ha så ont och att du skulle få slippa gÅ igenom detta. Min syster gick bort 35 år gammal och efterlämnade tre barn och make.

Anonym sa...

Bästa Du sköt om Dig väl på sjukhuset så du får komma hem till de dina. Önskar att Du får ha dem Du älskar mest omkring dig alla Dina dagar. Så mycke kärlek till Er alla.
Västersol i nedan/ H G -son

Ann-Louise i Ånge. sa...

Tack för att du orkar tänka på oss i all din smärta,,,och som en skrev,att vi vet att du har mycket folk som stöttar och peppa dej,men kan ju undra hur många vi är som egentligen inte känner dej men som tänker på dej.våran styrka och vilja att hjälpa dej skulle göra dej frisk om de gick.....men du är våran förebild och vi glömmer dej aldrig.....ÄNGLAR finns och du är absolut en av dom.....vila nu och få nya krafter i helgen....STYRKEKRAMAR GOOOOA ELISABETH.../ Ann-Louise.

Unknown sa...

Skickar varma styrkekramar till dig och din familj <3 Jag är så glad och tacksam att jag får och har fått följa dig och din familj under en längre tid. Du är en helt fantastisk kvinna och mamma, så stark, som orkar dela med dig av allt. Jag önskar dig och din familj all värme, lycka och styrka. Måste erkänna att jag blev SÅÅÅ glad att läsa dagens inlägg. Man blir orolig när man inte vet hur du mår och har det. Du tillhör liksom mina "vardagsrutiner". Efter att jag lagt barnen läser jag ALLTID din blogg. Så idag är en bra dag, när jag får läsa att du är ok :) Jag tänker på dig ofta <3 Sköt om dig nu. Håller tummarna för att du snart är hemma hos dina fina killar igen <3

Varma styrkekramar från Annica i Sumpan

Anonym sa...

Varm kram till dig från mig/Elisabeth i Huddinge

Anonym sa...

Här är en till som håller tummarna varje dag för dig! Och det var så skönt att se att du uppdaterat idag. Dock inte kul att höra om dina smärtor...hoppas du får riktigt bra smärtlindring nu!! Kram Sofia

Anonym sa...

Varm i hjärtat blev jag när jag såg du hade haft ork att skriva. <3. Följer dig i din kamp kära du o tänker på dig o din familj dagligen fast vi inte känner varandra. / Maria i Lund


;;

Anonym sa...

Krya på dig!! KRAM

Anonym sa...

Hej. Jobbat inom palliativ vård många år. Vilken kämpe du är. Förlorade min bästa vän i lymfcancer, han blev 30 år och utan barn. Skickar kramar till er. Mvh Jimmy

Anonym sa...

Usch vad trist att läsa att du har sådana smärtor :( hoppas att ni hittar någon bra smärtlindring för dig så du mår bättre när du kommer hem till familjen igen! Du finns i mina tankar..
Varma kramar Angelica i Skåne

Anonym sa...

ELISABETH!! VILKEN KÄMPE DU ÄR! Vilken underbar familj du har! Du visar sådan kärlek även att smärtan finns i din kropp. Hur du än känner så tycker jag att du ska vara stolt och känna glädje att du ställer upp på familjen och "orkar" följa med på olika evenemang golf, cirkus osv. SKULLE VILJA GE DIG EN JÄTTEKRAM!! Du är värdefull och din blogg har jag följt sedan tv-programmet utan att kommenterat men nu måste jag skriva hur stark du är. Ta vara på smärtlindringen som finns, du är en KÄMPE! Kram Kajsa

Anonym sa...

Hej kära Elisabeth! Du har blivit som en vän som man bryt sig om och vårdar trots att man inte känner dig! Att skiva på det sättet du gör är inte många som klarar! Du är en otroligt bra skrivare! Du borde släppa en bok om ditt liv, den skulle bli slutsåld med detsamma!! Jag vet att du inte har den orken men menar bara att du har talang!!

Den fantastiska styrka och positivitet som du har är det inte många som har! Du är fantastisk! Jag lever efter ditt motto vårda dig själv och dina nära! Men glöm aldrig dig själv! Tar du inte hand om dig själv kan du inte vårda andra!!! Å nu ska du vårda dig själv och bli omhändertagen! Be om hjälp och bara ta det lugnt!! Gör det för din och familjens skull för det är du värd fina Elisabeth!

Slutligen! Tack för du skrev! Skönt att få ett livstecken ifrån dig! Har varit orolig! Kramar i massor Fia

Anonym sa...

Underbara Elisabeth va glad jag blir över att du gör ett inlägg! Jag har varit sååå orolig. Du är bäst!!! Jag har följt dig i drygt två års tid och du är i min värld en god vän (du känner inte mig) Men du har betytt sååå mycket för mig och jag älskar dig!!!

Anonym sa...

Hoppas de kan hitta en bra smärtlindring åt dig.
Har själv morfinplåster + tabletter för svåra nervsmärtor sedan några år och det är i alla fall bättre än allt jag har provat tidigare.
Ta hand om dig och passa på att vila lite även om jag förstår att det kan kännas som slöseri med tiden du vill ha tillsammans med familjen istället.
Massor av varma tankar och styrkekramar till en fantastisk person Sippan

Anonym sa...

Många kramar och tankar från Åsa i Dalarna. <3<3<3<3<3

Anonym sa...

Så skönt att få ett nytt inlägg av dig! Tänker på dig många gånger per dag och önskar att du och din familj slapp denna fruktansvärda situation!

Hoppas av hela mitt hjärta att de kan lindra dina smärtor och att du snart får komma hem och få mer tid med din fina familj <3

Orden räcker inte till i en situation som denna! Önskar jag kunde ge dig en stor kram!!

Många kramar från Helena (bröstcancerbehandlad 33årig 2barns mamma)

Anonym sa...

Underbara du. Fina golfbilder :)En ny vän hittade du åxå! Kramar och Kraft. Vila kroppen och låt sjukhuset pyssla om dig, snart är du hemma igen. Tråkigt med allt du vill göra men nu får du nya krafter. Må Gott /Diana

Malin sa...

Kram fina du. Så skönt att Du är tillbaka. Har oroat mig i veckan. Du finns i mina tankar jämt. Kramar

Annelie sa...

Fina Elisabeth, du finns i mina tankar. Stor kram till dig och din familj. Hoppas morfinet kan hjälpa dig mot smärtorna.

Anonym sa...

Kramar till er alla och hoppas på bra resultat för dig med smärtlindringen. Monica i Vegby

Jenny sa...

Har följt din blogg ett tag. Jag tänker ofta på hur fort livet kan vända och jag är så tacksam för allt jag har. Tack för att du delar med dig, du är en inspiration för mig, med din ork och ditt mod. Ta hand om varandra.


"Allt blir bra när det är klart, och är det inte bra så är det inte klart "

Annette sa...

Han är för söööt den där JOEL!Man blir överlycklig inombords av hans smittande leende::))Sänder lite kärlek till dig Elisabeth...det kan man aldrig få för mycket av..<3 <3 <3 <3 <3 <3

Aina sa...

Kära Elisabeth, hoppas de tar ordentligt hand om dig på sjukhuset, framför allt att de gör allt för att hitta en fungerande smärtlindring. Det gör mig så ont att du ska behöva lida så!
Jag blev så glad när du hade orkat skriva några rader igen, fantastiskt att du tar dig tid och ork till det!
Jag skickar mycket kärlek och varma tankar till dig och hela familjen! Även helande tankar, om du inte misstycker.
Önskar dig allt gott, du underbara Ängel på jorden.

Aina

Sofia sa...

Tänker på dig Elisabeth!

Anonym sa...

Kära Elisabeth! Jag hoppas att du inte har smärtor och att du kan vara hemma hos din familj.
Tänker på dig ofta.....

Styrkekramar från C

Anonym sa...

Har läst i flera år...kommenterat sällan!! Tänker på dig och de dina och önskar dig frid i själ och hjärta! Många, många kramar.....Anette

Anonym sa...

Hoppas du snart är hemma hos din underbara familj.jag sänder dig styrkekramar du är en helt underbar person med så så mycket kärlek. Du berör mig så djup. Kram och trevlig helg.Kram nilla

Victoria sa...

Fina du ,hoppas att du har fått din smärta lindrad ngt. Finns inga ord för hur du har det nu.. men du är en ängel o kommer att finnas där för dina barn även när du lämnat jordelivet<3 önskar så att du blivit frisk o fått finnas vid din familj så som man vill som mamma.

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

Hej hoppas du blir bättre så du kommer hem. Kram

Anonym sa...

Du och din familj finns i mina tankar dagligen. Du har fått mig att värdera livet på ett nytt sätt, tack från djupet av mitt hjärta. Har själv mått psykiskt dåligt under många år och gått hos åtskilliga psykologer vill att du ska veta att du gjort skillnad för mig med din öppenhet och ärlighet. Önskar att du får mer tid med din familj det är du värd!!!!!!!!!!!! Varmaste kramarna till dig. / Anna-Karin

Anonym sa...

Hej du!
Kommenterar inte ofta här (andra ggn nu), men vill säga att du ska försöka komma hem så snart som möjligt! Du kan få full smärtlindring o all hjälp i hemmet oxå. Dra inte ut på det, kom hem o njut av din familj så länge du kan!Är säker på att det kommer att kännas bra för alla sen, att du fick vara hemma ända till slutet.
Vi tror alla på olika saker o vad som händer efter detta livet...själv är jag säker på att vi kommer att mötas en gång....för de som blir kvar kanske det känns länge, men för den som går först är det kanske bara som några dagar.
Jag kommer troligen att gå före mina kära...då ska jag nog gå i svampskogen och vänta...;)
Kramar S

Anonym sa...

Styrkekramar. Skönt att du får hjälp med att få bort lite vätska samt få rätt smärtlindring. Jag hoppas att du når målet å får vara med joel på hans första skoldag. Kram å styrka i massor till dig elisabeth.

Anonym sa...

Tänker på dig o din kamp Elisabet. <3

Anonym sa...

Jag beundrar din styrka och ditt mod och din energi till att fixa och dona för din familj, så att ni alla får en fin sista tid i all kärlek.
Alla dina böcker och födelsedagsbrev...
En sak slår mig nu. Jag blev änka för knappt ett år sen p.g.a. cancersjukdomen. Jag upptäckte att jag saknar hans röst.
Rösten avtog ju iom sjukdomsförloppet.
Jag har väldigt lite inspelade videos.
Ni kanske redan har tänkt tanken, att spela in lite grand. Det är värdefullt senare.
I all välmenthet. Alla hjärtans goa kramar till hela familjen.
♥♥♥

Giesela sa...

All energi och kraft till dig fina Elisabeth ! Tänker ofta på dig <3
Stor styrkekram från Giesela

Anonym sa...

Fina Elisabeth, jag har nu följt din blogg sen Sofias änglar, jag kände igen dig från kretaresan som vi var på 2010. O nu se dig tyna bort, det gör ont att se men vilken kämpe du är jag blir grymt inspirerad av din livsglädje, hoppas nu av hela mitt hjärta att du får vila upp dig o sen slippa denna smärta. En stor kram, Karin från Skåne

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Anonym sa...

Lebanezza känns inte som detta är rätt forum att göra reklam för sin blogg på det sättet....

Aina sa...

Kära Elisabeth, är här och snokar igen, som jag gör varje dag hihi. Vill så gärna veta hur du och familjen mår.
Och kan ju lika gärna skicka ett nytt lass med varma kramar då, när jag ändå är här. Även om jag inte har något nytt eller unikt att komma med.
Hoppas bara att du får må bättre!!!!
Kärlek och kramar, Aina

Anonym sa...

TÄNKER PÅ DIG! STYRKEKRAMAR CHRISTINA

Gerthie sa...

Märkligt plats att göra reklam på?

Anonym sa...

JA VÄLDIGT MÄRKLIG PLATS! DEN TJEJEN KAN INTE HA ALLA HÄSTAR I STALLET!

Hoppas du kan ta bort den Elisabeth! Hoppas också att helgen givit dig den smärtlindring och vila du behöver.
Styrkekramar i massor/från Ö-o

Anonym sa...

Elisabeth, du är i mina tankar. Det du går igenom nu är fruktansvärt grymt :(

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Caroline sa...

❤❤❤❤❤

Anonym sa...

Detta är å ledsamt...så orättvist att du ska ha denna förbannade cancer:( läste precis att Kristian (blogg "i kroppen min") har också fått återfall...så j...a orättvist:( Styrke kram till dig<3 Hoppas att du mår bättre:)

Anonym sa...

Tänk vad du berör många, de allra flesta som skriver och läser här på din blogg har inte en aning om vem du är. Men du tar oss till ditt hjärta och berör oss på djupet. Det finns inte en dag utan att jag tänker på dej/er och hoppas på ett mirakel. Många tankekramar / Maria

Anonym sa...

Tankarna är hos dig o familjen.
Styrke kramar Veronika

Anonym sa...

Kära Elisabeth. Jag känner inte dig men du berör mig så enormt. Jag kommer på mig själv flera ggr om dagen att jag sitter o tänker på hur du har det. Jag önskar jag kunde ge dig en kram o säga att allt blir bra... Stora varma kramar från Marika

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Hoppas du Kan SOVA GOTT,
tänker att du mår BRA,
mångavarmakramar,
Kicki Vö (m make)

Jennie sa...

Tittar in här varje dag för att se hur du har det. Förstår att det inte är så lätt nu. Jag vill skicka massor av kramar och ork till dig och hela din fina familj <3 <3 <3

Anonym sa...

All kärlek till dig och killarna....hoppas du fått den smärtlindring och vila du och familjen behöver. Mina tankar är hos er. Kram Katrin B Göteborg

Anonym sa...

Hoppas att du nu slipper smärtan <3

Anonym sa...

Tänker på Dig!
Lena i Huddinge

Anonym sa...

Skickar en stor kram till dig och familjen //Maria i Svärdsjö

Charlotte sa...

Jag vet knappt vad jag ska börja med men jag har kommit på mig själv med att tänka på dig i flera dagar nu. Jag känner dig inte men jag älskar ditt positiva sätt att skriva och att verkligen LEVA denna sista tid.

Min moster gick bort i samma hemska sjukdom förra året och sen dess har jag hängt här, inne hos dig. Jag blir orolig så fort det går ett par dagar emellan inläggen, men jag önskar verkligen att du hålls så smärtfri som det bara går!

Varma kramar och massor av tankar från västkusten.

Anonym sa...

Dina ord berör som ingens annans.
Jag blir full av kärlek o överför den till dig genom mina tankar. Är ödmjuk för varje ny morgon som föds o undrar vad den kan ha att erbjuda mig/oss.
Du har lärt mig detta Elisabeth, att stanna upp ett tag i livet o fundera på vad som är viktigt.
<3

Kramar
/Marie
Helsingborg

Anonym sa...

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤

Anonym sa...

Elisabeth, du har rejält minskat min cancerrädsla. Låter kanske konstigt men så är det. Kram från en hypokondriker.

Anonym sa...

har aldrig tidigare läst din blogg men du lämnar mig inte oberörd...jag skickar massvis av styrkekramar till dig o din familj...

Anonym sa...

Jag hoppas din sista tid blir lugn, fin, kärleksfull, ångestfri och smärtfri..... Du kommer att lämna ett stort tomrum. Tänker på dig och dina nära och kära i den oerhört svåra resa du/ni gör. Önskar dig lycka till på färden. Stor varm kram <3

tosand sa...

Härliga kramar från Linköping..Kämpa på <3

Anonym sa...

Styrka och kärlek till dig och din fina familj från mig och min familj. Du är fantastisk på alla sätt o vis.

/Therese från Skåne