lördag 2 maj 2009

Över 2000 besök på bloggen!!

Jättekul att så många läser min blogg. Jag är ju ingen känd person som Vimmelmamman direkt men känner ändå att jag kan förmedla ett budskap genom bloggen.
Sedan är det riktigt roligt att folk som jag aldrig träffat kommenterar, tex. Amanda, Fillis och Daniel mfl.
Hoppas ni fortsätter att följa min vandiring mot ett friskt och långt liv.

Nu till helgens händelser.
Har inte hänt så mycket utan mestadels tagit det lungt på hemmaplan.
På Valborg följde svärfar Lennart med mig till Fredells och fyndade en stor grön balkongmatta! Inte skulle jag väl tidigare kunna tro att jag skulle införskaffa en "pensionärsmatta"... men faktum är att iden uppstod tidigare i veckan då Joel kröp på altanen och blev full med stickor på händer och handleder.
Nu kan han krypa och leka på mjukt underlag!
Här med storebror Adam:

Helene Skog (fd Lindholm) kom förbi på dagen med fikabröd. Hon är här över helgen. Bor numera i Forshaga i Värmland, tidigare Ingaröbo.
Hon hade även köpt med sig lite penseer och jord som hon planterade i mina krukor. Vad skulle man göra utan vänner? Tack Helene för blommorna och hjälpen.

På kvällen var Jenny och Henrik här med barnen. Jag fick en Vänskaps mugg av Jenny. Perfekt som vällingkopp.

Jag och Jenny smet även iväg till Åsa i fågelvikshövjden. Jenny ville kolla in deras uterum. Åsa bjöd på fika o rabarberpaj i uterummet. (vi hade inte direkt bråttom hem)
Fick lite kläder från Åsa igen till Isac. Ett par 96 jeans som åkte på direkt. Även schyssta skor som han vill ha på skolavslutningen. Tusen tack hälsar Isac.

Nu ännu en solig dag att njuta av.
Isac ska på kalas på eftermiddagen (med sina 96jeans på sig...), joel är hos mormor o morfar och jag och Jörgen.. jag vad gör vi.. chillar!!
Klockan 16 kommer familjen Sjödahl.
Njut av våren och livet!

11 kommentarer:

Amanda sa...

låter som en underbar vårdag elisabeth. hoppas du får en fortsatt fin helg med. kram Amanda

Anonym sa...

Härligt Elisabeth, att så många läser din blogg. Men du skriver sååå fantastiskt bra !! Hoppas ni haft en bra lördag hela familjen. Varma kramen Åsa L

Anonym sa...

Måste bara få skriva några ord som berör.. läste dom på vimmelmammans blogg.
En frisk person har tusen önskningar, en person som är sjuk har bara en. Jag får tårar i ögonen när jag tänker på dom orden. Så sant....
Kram igen till min kämpe !! Från Åsa L

Anonym sa...

Vilken härlig helg, helt underbar! Kan inte låta bli att bli lite nostalgisk när jag ser att Helene var på besök, det var på den tiden du "tvingade" mig att bli den personen jag är i dag ;) Stort tack för det (även om jag då var så nervös så jag mådde illa...) För mig kommer du alltid att vara en underbar energi, inspirerande och full av kraft. Är ledig på måndag, kanske plf? Kram Maria

Anonym sa...

Ja, vad skulle jag/du/vi göra utan alla dina underbara vänner du har. Det känns verkligen skönt för mig som mamma att veta att framförallt du har dom som du kan ventilera allt möjligt med. Så en stor KRAM till ALLA. Mamma Anita

Anonym sa...

Du är så bra!!! Jag blir både glad och ledsen när jag läser din blogg - glad för att det verkar gå så bra för Joel och ledsen för att det är så orättvist. Lycka till imorgon. Kram Ulrika

Anonym sa...

Joel är ju SÅÅÅ söt. Han med lite socker på kan man knappast motstå;)
En annan sötis är Isac..med dom 96-jeansen, kepsen, ögonen blir han farlig därute! Du får helt enkelt sätta koppel på honom;)

Det är inte utan att man blir lite avis som missade pajen och Åsas fina uterum i helgen. Jag vill ju oxå leka med er;)
Kul bild som Åsas mejlade nyss...shoppinggänget i Skövde går inte av för hackor!!! Du får lägga ut den i efterhand på bloggen, vet ja!
Puss & Kram
/Gitt

Anonym sa...

Jättebra skrivet Bettan!! Jag läser och följer din blogg med intresse! Många kramar Brohäll <3

Anonym sa...

Tack för att jag fick komma i fredags.Det kändes så härligt att se dig igen,även om det var en kortis.Jag vet inte om jag gillade bilden??!! Även kul att se dina föräldrar igen och den fantastiske bus-ungen Joel. Kram vi ses snart igen.

Claudia sa...

Hoppas ni har haft en underbar semester! Jag hoppas vi kan ses snart.
Många kramar Claudia

Malin sa...

Hej!
första gången jag är inne på din blogg, såg dig på sofias änglar vilken underbar familj du har :) lycka till med allt kommer följa denna nu när jag äntligen fick tid att sätta mig och läsa för de små pojkar jag har.
kram från malin :)